PROTECCIÓ DE DADES

El responsable del tractament de les seves dades serà la Gestoria Ángel González amb CIF: B66676255 amb adreça postal en l’Avinguda Ca picanyol 43-45 1º3ª a Sant Cugat del Vallès, 08173. Amb telèfon de contacte 93 328 23 88 o 648 948 990 i correu electrònic recepciongaag@gmail.com.

En Gestoria Ángel González tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’assessorar-los de manera correcta i eficaç, donant-los així el millor servei i resultat sobre allò de què ens demanden informació.

Les dades personals proporcionades es conservaran en la nostra base de dades sempre que no se sol·liciti la seva suspensió per l’interessat.

Les dades proporcionades a l’empresa no seran comunicats ni transferits a altres entitats, cosa que significa que només seran gestionats i tractats per nosaltres mateixos. En cas que es comunicaran per alguna necessitat seria comunicat a aquesta persona.

Els drets que té l’interessat són els següents:

  1. Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  2. Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió
  3. Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament
  4. Dret a oposar-se al tractament
  5. Dret a la portabilitat de les dades

En cas que es donés la voluntat d’exercir materialment algun d’aquests drets haurà d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: recepciongaag@gmail.com